Karaoke i Stockholm – Var kan du sjunga karaoke?

Det är numera ganska vanligt med karaoke i Stockholm. Många barer och restauranger erbjuder denna underhållning och det finns särskilda klubbar där du kan sjunga karaoke med kompisar. Det som kan skilja sig lite mellan de olika karaokeställena i Stockholm är den typ av musik som du kan sjunga och hur fullt det blir en helgkväll.

Här är några förslag på karaoke i Stockholm:

Golden Hits

Om du vill sjunga schlagerlåtar och gamla favorithitlåtar från förr så är Golden Hits som ligger på Kungsgatan ett bra val. Här finns allt som du behöver för en karaokekväll i Stockholm. Dryck, mat och ett dansgolv där tempot är högt.

Gute

Gute är en restaurang med kötträtter. De erbjuder också karaoke som en del av sin service till gäster. Något unikt med denna klubb är att du kan boka ett privat rum för upp till 18 personer för att sjunga karaoke i Stockholm. Här finns allt som behövs för att skapa en personlig fest med god mat och musik. Du kan också få hjälp med DJ för dans.

Moyagi

På Moyagi finns det 12 olika karaokerum. De har olika storlek och kan därmed passa för olika sällskap. Maten är som namnet avslöjar från Japan och Asien. Du får plockmat och klassiska drinkar till din karaokekväll. Här kan du planera in AW med karaoke eller boka in en fredagskväll för vänner och familj.

Hilma

Hilma är huserat i ett lyxigt hotell. Det rör sig om ett privat karaokerum som har allt du behöver för att sjunga och festa med dina vänner. Det finns en bar i lokalerna och du kan beställa in mat och dryck för att göra en helkväll av det hela.